Rivulus Dance, Baia Mare

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ioana Răduț

Adresă: Bulevardul București nr. 24

Ioana Răduț, profesoara de balet a „Rivulus Dance” le face drumul mai ușor în lumea baletului celor interesați

Copii cu vârste curprinse între 4 și 12 ani, dar și adulți sunt așteptați la sediul școlii de dans „Rivulus” pentru o experiență de neuitat. Ioana Răduț, profesoara de balet a „Rivulus Dance” le face drumul mai ușor în lumea baletului celor interesați. Într-o atmosferă caldă, la locația de pe Bulevardul București nr. 24, elevii școlii de dans se pregătesc pentru performanță.

Școala „Rivulus Dance” poate oferi certificate de absolvire acreditate la nivel mondial

La scurt timp de la înființare, balerinii clubului au obținut primele rezultate: podiumuri naționale, internaționale și calificarea la mondialele din Canada și Budapesta, semn că toată munca din sala de repetiții nu a fost în zadar. Școala „Rivulus Dance” se diferențiază prin faptul că poate oferi certificate de absolvire acreditate la nivel mondial elevilor săi.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate