Salon du Ballet

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Arina Anton

Adresă: Strada Istriei nr. 1A, București, Sector 3

Salon du Ballet” propune cursuri pentru copii și adulți, în funcție de dorințe

Arina Anton a înființat „Salon du Ballet” din dorința de a aduce oamenilor arta mai aproape. Alături de Cristina Marinescu, fostă balerină cu experiență în lucrul cu copiii, Arina Anton le transmite tuturor iubirea pentru balet. „Salon du Ballet” propune cursuri pentru copii și adulți, în funcție de dorințe: hobby sau performanță.

„Salon du Ballet” încurajează cursanții să urce pe scenă și să uimească publicul

Grupa „Baby Ballet” este destinată copiilor de la 2 ani și jumătate la 4 ani, „Ballet Lovers”, celor cu vârste între 5 și 10 ani, iar „Ballet Advanced”, balerinilor sau viitorilor balerini peste 16 ani. Pentru ca dezvoltarea să fie armonioasă, „Salon du Ballet” încurajează cursanții să urce pe scenă și să uimească publicul cu ce au învățat în sala de pe Strada Istriei nr. 1A.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate