Școala de balet academic Svetlana

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Svetlana Zotina

Adresă: Liceul Basarab – Strada Matei Basarab nr. 32, București, Sector 3

Copiii de la „Balet Academic Svetlana” sunt mândrii de rezultatele obținute la nivel internațional

Școala de balet academic „Svetlana” a fost fondată în anul 2009 ca o opțiune a petrecerii timpului liber prin mișcare. Copiii de la „Balet Academic Svetlana” au evoluat sub privirile profesorilor experimentați și devotați, iar astăzi, școala se mândrește cu rezultate la nivel internațional. Svetlana Zotina, Mugur Valsami, Iacob Macrea și Valeria Maiorova sunt profesorii de la „Balet Academic Svetlana” care îndrumă următoarea generație de balerini spre cele mai mari scene.

Svetlana Zotina îndrumă următoarea generație de balerini spre cele mai mari scene

Cursurile de balet pentru performanță ale școlii sunt împărțite în funcție de vârstă. Copiii sunt așteptați încă de la vârsta de 3 ani pentru a cunoaște spectaculoasa lume a artei. În urma orelor de studiu din sala de pe Strada Matei Basarab nr. 32, micii balerini ajung să participle la cele mai prestigioase concursuri de balet și coregrafie.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate