Școala de Balet Daniela Rotari, Târgoviște

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Daniela Rotari

Adresă: Bulevardul Independentei nr. 17

Profesoara Daniela Rotari are studii la „Institutul de Arte Chișinău”, „Academia de muzică, teatru și arte plastice Chișinău” și „U.N.A.T.C”

Cu o bogată experiență în lumea artistică, Daniela Rotari îi ajută pe copii, în funcție de perspective, să-și dezvolte inteligența emoțională și să transpună povești pe scenă, prin intermediul dansului. „Școala de Balet Daniela Rotari” a luat ființă din pasiune pentru balet, ca urmare fiind devotamentul și anii de studiu urmați de profesoara Daniela Rotari: „Institutul de Arte Chișinău”, „Academia de muzică, teatru și arte plastice Chișinău” și „U.N.A.T.C”, secția coregrafie.

Dovada că metodele folosite de Daniela Rotari dau roade, stă în rezultatele obținute de copii

Într-un mediu prietenos, la sala de pe Bulevardul Independenței nr. 17, copiii învață elementele specifice baletului și apoi, cum să se autodepășească. Dovada că metodele folosite de Daniela Rotari dau roade stă în rezultate. Copiii școlii de balet „Daniela Rotari” s-au calificat la Mondialele de dans din 2015 și au câștigat Trofeul Concursului de balet clasic şi contemporan  “Lebăda de Cristal 2016”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate