Școala de Balet Elisabeth Pandichi Lux

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Elisabeth Pandichi Lux

Adresă: Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 101

Elisabeth Pandichi Lux a fost prim-balerină a Teatrului de Balet Oleg Danovski din Constanța

„Școala de Balet Elisabeth Pandilichi Lux” a fost înființată la inițiativa prim-balerinei Elisabeth Pandichi Lux, după o carieră pe scena Teatrului de Balet „Oleg Danovski” și 14 ani petrecuți în Germania, de asemenea, din pasiune pentru artă. La școala de pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.101, Elisabeth Pandichi Lux transformă copiii în campioni, dar le aduce și adulților zâmbetele pe chip.

Elisabeth Pandichi Lux, o carieră de balerină de peste 14 ani, în Germania

Cursurile sunt destinate tuturor, de la copii de 3 ani, până la adulți de 55.  Școala este renumită la nivel mondial pentru rezultatele obținute de-a lungul timpului și pentru artiștii pe care i-a format. Balerina Diana Ionescu, câștigătoarea „Prix de Lausanne 2017” se numără printre cei care au cunoscut evoluția la „Școala de Balet Elisabeth Pandilichi Lux”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate