Școala de Balet Lara’s Dance București

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Larisa Matveeva

Adresă: Șoseaua Colentina nr. 288, București, Sector 2

Larisa Matveeva este absolventă a Colegiului de Coregrafie din Rusia și fostă balerină

Larisa Matveeva, absolventă a Colegiului de Coregrafie din Rusia și fostă balerină cu experiență de aproape două decenii, a înființat școala de balet „Lara’s Dance București” în dorința de a învăța tinerele talente frumusețea acestei arte și de a duce mai departe ceea ce a consacrat-o: profesionalismul.

Micii balerini ai școlii de balet „Lara’s Dance București” au urcat pe scena Operei Comice

Instruiți de Larisa Matveeva, micii balerini au urcat pe scena Operei Comice pentru Copii în cadrul „Festivalului Național de Dans pentru Copii și Tineret Trimf” și au câștigat inimile juraților la „Conil Fest”. La sala de pe Șoseaua Colentina nr. 288, sunt așteptați toți copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani pentru a păși încrezători și grațioși în lumea spectaculoasă a baletului, într-o atmosferă călduroasă și prietenoasă.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate