Școala de Balet Moise Mihaela

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Mihaela Moise

Adresă: Strada Reșita nr. 20

Mihaela Moise este o coregrafă fascinată de balet

Mihaela Moise, o coregrafă fascinată de balet, îndrumă copiii spre o viață în domeniul artei. Pe lângă orele de balet pe care le ține în comuna Vidra, Cosmopolis și la școala Discovery din zona Pipera, Mihaela Moise le oferă micilor balerini delicatețea și profesionalismul ce au consacrat-o la o sală de pe Strada Reșița nr. 20.

Copiii Școlii de Balet „Moise Mihaela” se bucură de aplauzele publicului

Aici, zeci de copii învață elementele baletului, aprofundează cunoștințele dobândite și, mai presus de toate, se dezvoltă armonios, într-o atmosferă caldă. La fiecare spectacol, copiii Școlii de Balet „Moise Mihaela” se bucură de aplauzele publicului și se întorc acasă cu premii și recunoștință. Ușile școlii sunt deschise tuturor celor care își doresc un hobby ori performanță în domeniul artei.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate