Școala de balet si dans Denisse

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Denisa Fodor

Adresă: Strada Pop de Băsești nr. 13

Școala de balet Denisse a adus în Timișoara, prin rezultatele frumoase ale copiilor, un spectaculos palmares

„Școala de balet și dans Denisse” din Timișoara organizează cursuri de dans clasic, dans de caracter, dans contemporan/modern pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani. Condusă de Denisa Fodor, „Școala de balet Denisse” a adus în Timișoara, prin rezultatele frumoase ale copiilor, un spectaculos palmares. La cursuri, Denisa Fodor le împărtășește micilor balerini secretele succesului: munca, perseverența și pasiunea. Copiii care frecventează aceste cursuri susțin 2 spectacole pe an pe scena Teatrului Național Timișoara, participă la concursuri în țară cât și în străinătate și la evenimentele din Timișoara unde susțin spectacole.

Coregrafa școlii de balet Denisse, Denisa Fodor este absolventă a Liceului de Coregrafie „Ion Vidu”, în prezent studentă a Universității de Artă Teatrală

Coregrafa școlii, Denisa Fodor este absolventă a Liceului de Coregrafie „Ion Vidu”, în prezent studentă a Universității de Artă Teatrală – Artele spectacolului secția coregrafie, este angajată ca balerină în „Ansamblul Profesionist Banatul”, face parte din Ansamblul de dans modern al Casei de Cultura a Studenților Timișoara și a colaborat în trecut cu „Opera Română Timișoara”.

Denisa Fodor și-a perfecționat tehnica urmând cursul lui Alexander Monakhov, prim solist la ”Bolshoi Theatre”

De asemenea, pentru a le oferi copiilor o experiență de neuitat și o pregătire foarte bună în domeniul artei, Denisa Fodor a absolvit departamentul de pregătire a personalului didactic și și-a perfecționat tehnica urmând cursul lui Alexander Monakhov, prim solist la ”Bolshoi Theatre”. Pe lângă acest curs a participat la cursuri de formare în Budapesta și Croația.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate