Școala de balet Soleil

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesori: Camelia Soare, Ștefan Soare

Adresă: Strada Mihai Eminescu nr. 19-21, sediul Iprochim, București, Sector 1

La „Școala de balet Soleil”, copiii de toate vârstele învață balet sub îndrumarea profesorilor Camelia și Ștefan Soare

Sub îndrumarea profesorilor Camelia și Ștefan Soare de la „Școala de balet Soleil”, copiii de toate vârstele învață să fie profesioniști. Într-o atmosferă prietenoasă din sala de repetiții de pe Strada Mihai Eminescu nr. 19-21, foștii balerini ai Operei Naționale din București pregătesc următoarea generație. Lista spectacolelor este lungă, dar amintim „Copiii și Magia Dansului”, „Steluțele baletului”, „ A kind of Magic”, „Crăciunul Steluțelor”, „Ballet is happy”, „De 5 ani, prieteni”, „Magia Crăciunului” și „Gala Școlii de Balet Soleil”.

Camelia și Ștefan Soare dau fost balerini ai Operei Naționale din București

Mereu îndemnați să muncească și să-și dorească mai mult,dragostea pentru balet i-a dus la concursuri atât în țară, cât și peste hotare. Printre rezultateșcolii se numără și „Marele premiu” al ediției VIII – 2019 de la Palatul Național al copiilor, secțiunea Coregrafie.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate