Școala de balet Studio Giuliana

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Iuliana Rizescu

Adresă: Strada Traian Popovici nr. 77, București, Sector 3

Sub îndrumarea Iulianei Rizescu, copiii de toate vârstele învață elementele baletului

Școala de balet „Studio Giuliana” oferă din anul 2001 o formă de educare prin eleganță și pasiune. Sub îndrumarea Iulianei Rizescu, copiii de toate vârstele, începători sau avansați, învață elementele baletului și le aprofundează până la cel mai înalt nivel. Cei care fac primii pași la „Studio Giuliana” sunt inițiați în tainele baletului, iar cei mai avansați lucrează de zor la tehnică și creativitate pentru aparițiilv publice.

Iuliana Rizescu are experiență de scenă ca balerină la „Teatrul Național de Opereta Ion Dacian”

Munca tuturor însă, este privită de aceeași ochi la spectacolul de sfârșit de an. Iuliana Rizescu are experiență de scenă ca balerină la „Teatrul Național de Opereta Ion Dacian”, „Ansamblul Banatul Timișoara” și „Ansamblul Armatei Cluj”. Ca profesoară, Iuliana Rizescu îndrumă copii de peste două decenii.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate