Școala de balet TitovArt din Pitești

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ramona Titov

Adresă: Casa de Cultură a Sindicatelor: Piața Vasile Milea nr. 3

 „TitovArt” organizează cursuri de dans clasic pentru preșcolari și elevi. Doritorii sunt repartizați în grupe în funcție de vârstă, dar și aptitudini, în urma unei selecții realizată de profesorul coordinator.  Ramona Titov oferă astfel fiecărui copil posibilitatea de a păși în lumea baletului și de a evolua frumos și rapid, în grupa potrivită.

Ramona Titov a fost balerină la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”

Ca experiență artistică, Ramona Titov se mândrește cu cariera de balerină la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” din București și la Teatrul „Al. Davila”. În ceea ce privește lucrul cu copiii, Ramona Titov se bucură de rezultate de ani de zile. A fost profesor de balet la Palatul Copiilor Pitești și la mai multe grădinițe, iar din 2005, îndrumă copiii la cursurile de dans clasic și modern.

Activitatea este ghidată de curriculumul școlar al liceelor de coregrafie

Orele de repetiții se țin la Casa Sindicatelor, iar micii balerini sunt pregătiți la fiecare sfârșit de semestru pentru un spectacol de excepție. De altfel, întreaga activitate este ghidată de curriculum școlar al liceelor de coregrafie pentru ca cei ce își doresc să urmeze drumul acestei arte mai departe să fie bine pregătiți.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate