Școala de dans Beneritm Bistrița

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Mariana Pantiru

Adresă: Strada Zorilor nr. 15

 Școala „Beneritm” Bistrița a fost fondată în anul 1994 și, încă de la început, și-a propus să fie locul în caredansul se învață cu zâmbetul pe buze. Echipa școlii pune la dispoziția bistrițenilor o variată ofertă de cursuri. La orele de balet al școlii de dans „Beneritm” sunt așteptați doritorii cu vârste de peste 4 ani.

Mariana Pantiru predă la orele de balet ale școlii de dans „Beneritm”

Prima lecție reprezintă fie începutul unui hobby, fie începutul unei cariere în domeniu. Asta pentru că, asigură echipa școlii, fiecare copil care a trecut pragul s-a întors pentru mai mult. Școala de dans „Beneritm” își desfășoară activitatea în două săli dotate cu oglinzi și sisteme audio performante, pe Strada Zorilor nr.15. Se urmărește dezvoltarea armonioasă, într-un cadru plăcut, prin metode de învățare interactive și distractive pentru toate vârstele.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate