Școala de Dans Dance World

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Alina Cimpoieru

Adresă: Strada Petre Ispirescu nr. 62

La școala de dans „Dance World”, copiii învață să fie campioni sub îndrumarea Alinei Cimpoieru

La școala de dans „Dance World”, copiii învață să fie campioni. Sub îndrumarea Alinei Cimpoieru, licențiată în coregrafie, echipa s-a remarcat atât la nivel național, cât și la nivel mondial. De la Campionatele Mondiale de Arte de la Hollywood, s-au întors cu trei titluri de campioni mondiali, patru medalii de aur și două de argint.

Alina Cimpoieru este licențiată în coregrafie

Trupa Alinei Cimpoieru a fost și corp de balet al mai multor festivaluri, iar rezultatele muncii lor nu seopresc aici. Pe lângă participarea la concursuri de specialitate și spectacole, membrii trupei „Dance World” au făcut parte din distribuția videoclipurilor muzicale ale artiștilor și și-au spus povestea în emisiuni de televiziune. Toți copiii care vor să pășească încrezători în lumea artei ori vor să se perfecționeze sunt așteptați de Alina Cimpoieru la sediul de pe Strada Petre Ispirescu nr. 62.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate