Școala de Dans G Power

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Andrei Vornicu, Silvia Daniliuc

Adresă: Uvertura Mall – Strada Calea Națională nr. 91, demisol

 Peste 150 de dansatori, de la copii la adulți, se antrenează la „Școala de Dans G Power” din Botoșani. De la cel la mai mic la cel mai mare, evoluția dansatorilor este dovada faptului că dansul se învață cel mai bine într-o atmosferă prietenoasă! „G Power” propune cursuri de balet structurate în funcție de vârstă și nivel de pregările.

Silvia Daniliuc, profesoara de balet a școlii, este alături de fiecare mic balerin

De două ori pe săptămână, micii balerini pășesc în sala situată pe strada Calea Națională nr. 91 pentru pregătire. Spațiul primitor și călduros, dotat cu vestiar și toate materialele necesare în domeniu, își așteaptă cursanții la fiecare repetiție. Silvia Daniliuc, profesoara de balet a școlii, este alături de fiecare mic balerin și îl îndrumă spre scenă pentru a-și culege rezultatele cele mai de preț al muncii: aplauzele.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate