Școala de dans Odette

by Ballet Magazine
Ballet School Odette
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Popescu Daniela Carmen

Adresă: Strada Pericle Gheorghiu nr. 45, București, Sector 5

Sute de elevi au trecut pragul sălii de repetiții „Ballet School Odette”

„Ballet School Odette” a luat ființă în anul 2009, la inițiativa profesoarei și coregrafei Daniela Carmen Popescu. Sute de elevi au trecut pragul sălii de repetiții de pe Strada Pericle Gheorghiu nr. 45 și s-au „îndrăgostit” de lumea baletului. Elevii învață să-și dezvolte capacitățile pentru a putea face față cursurilor și, pentru cei mai experimentați, unei viitoare meserii în acest domeniu. Cum susținerea este absolut necesară, echipa „Ballet School Odette” promite îndrumarea îndividuală. Participarea la concursuri, spectacole și alte evenimente de gen aduce de fiecare dată rezultate pe măsura așteptărilor.

Daniela Carmen Popescu este omul din spatele succesului copiilor de la „Ballet School Odette”

Daniela Carmen Popescu, omul din spatele succesului copiilor de la „Ballet School Odette”, și-a descoperit menirea pe vremea când era balerină la Trupa de dans clasic și contemporan „Oleg Danovski” din Constanța. Daniela Carmen Popescu continuă să transmită profesionalismul și prestigiul școlii de balet. Cursurile se țin într-o sală dotată, iar programul este flexibil pentru toți doritorii, în funcție de vârstă și nivelul de pregătire.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate