Școala Populară de Artă, Târgu Jiu

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesori Camelia Costea, Carmen Mărgulescu, Liliana Tăbuș

Adresă: Strada Vasile Alecsandri nr. 53

Profesoara Liliana Tăbuș a fost solistă a Teatrului „Oleg Danovski” din Constanța

La începutul fiecărui an școlar se dă startul înscrierilor și la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu. Copii de toate vârstele, dar și adulți sunt așteptați la sediul școlii de pe strada Vasile Alecsandri nr. 53 pentru primul pas în lumea baletului. Înscrierea se face pe baza documentelor: fișă tip, copie CI sau certificat de naștere și adeverință medical care să ateste că persoana este aptă pentru efort fizic.

Cu ajutorul coordonatorilor Camelia Costea, Carmen Mărgulescu și al fostei soliste de la Teatrul „Oleg Danovski”, cei interesați de orele de balet vor explora tainele artei și își vor îmbunătăți aptitudinile. Cursurile se țin atât la sediul central, cât și în secțiile externe.

Școala Populară de Artă Târgu Jiu și-a început activitatea la data de 1 octombrie 1972

Școala Populară de Artă Târgu Jiu și-a început activitatea la data de 1 octombrie 1972, fiind înființată prin decizia nr. 334 din 22 septembrie 1972 a Comitetului Executiv al Consiliului Popular Județean Gorj. În primul an școlar, cei 242 de cursanți înscriși la sediul din Târgu Jiu, au avut ca și discipline de studiu: actorie-teatru, regie teatru/brigăzi, artă fotografică, artă cinematografică, dans popular, pictură-grafică, teorie și solfegii, instrumente muzicale (vioară, acordeon, instrumente de suflat) și canto muzică populară.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate