Școala Populară de Arte – Centrul Cultural Județean Arad

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Bianca Petre

Adresă: Strada George Barițiu nr. 16

Centrul Cultural Județean Arad pune la dispoziția doritorilor cursuri de balet în cadrul Școlii Populare de Arte. Începând cu vârsta de 7 ani, cei care se visează balerini sunt așteptați cu brațele deschisede Bianca Petre, profesoară cu experiență în lumea baletului, dar și în lucrul cu copiii.

Centrul Cultural Județean Arad pune la dispoziția doritorilor cursuri de balet în cadrul Școlii Populare de Arte

Micuții care pășesc în lumea grațioasă a baletului și se întorc pentru a face performanță datorită cadrului prietenos și a echipei care, în timp, a reușit să formeze o adevărată familie. Pentru înscrierile din fiecare an este nevoie de o fișă de înscriere, o copie a cărții de identitate ori a certificatului de naștere și plata taxei de înscriere. Rezultatele sunt pe măsura așteptărilor pentru micii balerini care dau dovadă de pasiune.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate