Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Cornetti” Craiova

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Floarea-Valeria Negrea

Adresă: Strada Jiețului nr. 19

Cursul de balet din cadrul școlii „Cornetti” este destinat copiilor cu vârste între 9 și 12 ani, are o durată de 5 ani

Școala Populară de Arte și Meserii „Cornetti” din Craiova organizează activități de învățământ artistic în vederii stimulării creativității și cultivarea valorilor clasice. Cursul de balet din cadrul școlii „Cornetti” este destinat copiilor cu vârste între 9 și 12 ani, are o durată de 5 ani și se desfășoară sub supravegherea Valeriei Floarea-Negrea.

Cursul de balet se desfășoară sub supravegherea profesoarei Valeria Floarea-Negrea

Înscrierea la Școala Populară de Arte și Meserii „Cornetti” se face în baza unui examen de admitere, pentru ca doritorilor să le fie testate aptitudinile fizice, auzul muzical și simțul ritmic. Elevii clasei de balet participă la diverseevenimente de specialitate precum Festivalul „Zilele Școlilor de Arte” și Festivalul Internațional „Marius Bunescu”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate