Școala Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu”

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ramona Luca 

Adresă: Strada Lungă nr. 1

Balet de performanță la Școala Populară De Arte ,, Tiberiu Brediceanu ”

Școala Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” din Brașov vine în ajutorul copiilor care își doresc să facă performanță. În fiecare an se dă startul la înscrieri, iar la secția de coregrafie, copiii admiși, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, învață totul despre balet. Admiterea la secția de coregrafie a Școlii Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” presupune un test de auz musical și ritm.

La secția de coregrafie, copiii admiși învață totul despre balet

Calitățile fizice, de asemenea, contează. Printre cei care au pășit pragul școlii și care au avut încredere în echipa ce s-a dovedit de-a lungul anilor a fi profesionistă se numără și Horia Brenciu. De altfel, și regretata Stela Popescu și-a început cariera la Școala Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu”.

Ramona Luca este profesor al Școlii Populare De Arte ,, Tiberiu Brediceanu ” din anul 2000

Ramona Luca este absolventă a Liceului de Coregrafie ,, Octavian Stroe” din Cluj Napoca și a Academiei de Muzică ,,G. Dima” din Cluj Napoca , Facultatea de Artele Spectacolului Muzical. Din anul 2000 este profesor de Dans Clasic și Dans Modern la Școala Populară De Arte ,, Tiberiu Brediceanu ” din Brașov.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate