Sena Studio de Balet

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Sena Vlădoiu

Adresă: Strada Logofăt Tăutu nr. 68A, București, Sector 3 

„Sena Studio Balet” oferă copiilor posibilitatea de a păși grațios în lumea baletului

Studioul a fost înființat în toamna anului 2012 și este un “Vis de Balerină” devenit realitate. Este locul în care copiii, dar și adulții pot descoperi lumea magică a baletului clasic, expresivitate, pasiune, disciplină, imaginație, delicatețe, grație și bună dispoziție!

La studioul de pe Strada Logofăt Tăutu nr. 68 A, amenajat de la 0, cu bară de balet, oglinzi, vestiar și ferestre mari, Sena Vlădoiu, profesoară cu experiență de peste două decenii în arta baletului și în predare, „împarte” emoția și dragostea pentru balet.

„Sena Studio Balet” așteaptă cu brațele deschise copiii cu vârste curprinse între 4 ani și jumătate și 12 ani

Cursanții, învață elementele baletului și cum să se autodepășească constant. „Sena Studio Balet” așteaptă cu brațele deschise copiii cu vârste curprinse între 4 ani și jumătate și 12 ani. Cei care își doresc performanță, găsesc îndrumare pentru admiterea la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate