Spirit of Sound, Măgurele

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ileana Sora, Simona Moisescu

Adresă: Strada Galaxiei nr. 1, Corp 2, Măgurele

La „Spirit of Sound”, copiii de toate vârstele explorează lumea artei, între activitățile oferite fiind și baletul

La „Spirit of Sound”, copiii de toate vârstele își descoperă noi talente și explorează lumea artei, sub îndrumarea profesorilor experimentați. În paleta bogată de activități oferite de „Spirit of Sound” se găsește și baletul. Viitorii balerini pășesc grațios în studioul de pe Strada Galaxiei nr.1, acolo unde se și pregătesc pentru o carieră în domeniu.

Viitorii balerini pășesc grațios în studio sub îndrumarea profesorilor Ileana Sora, Simona Moisescu

Periodic, școala de dans organizează audiții și spectacole în diferite locații, pentru a oferi elevilor șansa de a se autodepăși. Înainte de aceste activități însă, echipa profesionistă a școlii se asigură că fiecare elev a aprofundat noțiunile învățate și că este, într-adevăr, pregătit pentru mai mult. „Spirit of Sound” se diferențiază prin punctualitate și consecvență.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate