Stop and Dance Studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Paula Tudorache

Adresă: Bulevardul Ion Mihalache nr. 126, București, Sector 1

La Școala de dans „Stop and Dance Studio” viitorii balerini fac primii pași în această artă

Școala de dans „Stop and Dance Studio” se ghidează după „principiul M.A.R.E pentru cei mici”. O echipă prietenoasă formată în profesioniști le propune copiilor cursuri de balet. La repetiții, viitorii balerini fac primii pași ținând cont de muzicalitate, cu atitudine ritmică, după ce au înțeles bine ce înseamnă „expresivitatea corporală”. Sacrificiile nu rămân nerăsplătite și toți cursanții sunt îndrumați spre scenă.

Școala de dans „Stop and Dance Studio” se mândrește cu o multitudine de locuri fruntașe la concursurile de specialitate

Școala de dans „Stop and Dance Studio” se mândrește cu o multitudine de locuri fruntase la concursurile de specialitate, datorită muncii profesorilor și a copiilor,ceau impresionat prin mișcări și ținută. Orele se țin de două ori pe săptămână, la sala de pe Bulavardul Ion Mihalache nr.126, unde sunt așteptați toți ce se visează balerini!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate