Studio Duende by Doina Botiș

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Doina Botiș

Adresă: Calea Moșilor nr. 100-108

Doina Botiș și-a îndeplinit cel mai mare vis când a deschis porțile școlii „Studio Duende”

Pentru Doina Botiș, viața înseamnă dans și muzică. Și-a îndeplinit cel mai mare vis când a deschis prima dată porțile școlii „Studio Duende” și continuă să îndrume copiii în lumea baletului. Alături de Florin Botiș, Doina Botiș le oferă acces tuturor doritorilor la cursuri adaptate fiecărei vârste și fiecărui nivel de pregătire. Începând cu vârsta de 4 ani, toți sunt invitați să facă parte din familia Duende.

„Studio Duende by Doina Botiș” oferă cursuri de pre-balet, balet creativ, balet și repertoriu

„Studio Duende by Doina Botiș” propune cursuri de pre-balet, balet creativ, balet și repertoriu, dar și cursuri individuale. De cealaltă parte, adulții pot opta pentru clasele de balet classic, stretching și bară la sol, intro poante ori ballet fitness bouncing balls. Și pentru că niciodată nu este „prea mult”, „Studio-ul Duende” are și o școală de vară pentru tinerii dansatori.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate