Studio Galapagos

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Mădălina Turiga Mechenici 

Adresă: Strada Ion Brezoianu nr. 23, etaj 5, București, Sector 1

„Studio Galapagos” este locul în carea tât copiii, cât și adulții cunosc lumea în care arta primează

„Studio Galapagos” este locul în carea tât copiii, cât și adulții cunosc o altă lume: cea în care arta primează. Cursurile de balet sunt structurate în funcție de vârstă și de nivelul de pregătire și, într-o atmosferă prietenoasă, sunt învățate toateelementele specific baletului. Adulții sunt bineveniți de două oră pe săptămână la cursurile de balet, unde își pot îmbunătăți felul de a se mișca, de a-și menține condiția fizică și de a-și înfrumuseța viața în ritmul muzicii.

„Studio Galapagos” organizează spectacole de poveste

Cum munca trebuie apreciată și aplaudată, la fiecare sfârșit de an „Studio Galapagos” organizează spectacole de poveste. Mădălina Turiga Mechenici este una dintre persoanele care fac totul posibil. Cu o experiență profesonală spectaculoasă în cadrul Teatrului Național de Operetă și nu numai, Mădălina Turiga Mechenici îi îndrumă pe viitorii balerini în această artă.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate