Studio M Balet

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Amya Badro

Adresă: Strada Ion Brezoianu 23-25, etaj 4, București, Sector 1

„Studio M Balet”, și-a propus misiunea de a dezvolta tehnica Vaganova în baletul clasic

Disciplină, naturalețe, modestie și perseverență – acestea sunt valorile promovate de „Studio M Balet”, încă din anul 1982. Cu misiunea bine stabilită de a dezvolta tehnica Vaganova în baletul clasic, „Studio M Balet” este locul în care micii balerini primesc aripile de care au nevoie pentru a ajunge la succes. Sub atenta supraveghere a profesorilor, cu calm și răbdare, cei ce fac primii pași grațioși în sala de pe Strada Ion Brezoianu 23-25, seîndrăgostesc de arta baletului și se întorc pentru mai mult.

Fosta prim-balerină a Operei Naționale din București, Magdalena Rovinescu, și-a împlinit marele vis

De la corectarea posturii până la aplauzele publicului e nevoie de pasiune și sacrificiu, iar repetițiile la „Studio M Balet”, într-o sală primitoare de 180 mp, fac totul mai ușor. Fosta prim-balerină a Operei Naționale din București, Magdalena Rovinescu, și-a împlinit marele vis descoperind, învățând și promovând viitorii balerini prin intermediul „Studio M Balet”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate