Studioul de balet Crina Voevod

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Crina Țira-Voevod

Adresă: Strada Mirăslău nr. 2/4, Cartier Grigorescu

Pentru cei mai mici, Crina Voevod pune la dispoziție „educație prin dans”

„Studioul de balet Crina-Voevod”, înființat în anul 1998 de Crina Țira-Voevod, își propune formarea și educarea personalității fiecărui cursant, prin dans clasic. Programa studioului este structurată pe categorii de vârstă, pentru copiide peste 4 ani. Pentru cei mai mici, Crina Voevod pune la dispoziție „educație prin dans”, o metodă care introduce copiii de 4-5 ani în lumea dansului, prin povești și jocuri. De la 6 ani, cursul de dans clasic este organizat pe patru etape: copii de la 6 la 8 ani, copii de la 8 la 10 ani, copii de la 10 la 12 ani și adolescenți peste 12 ani.

Crina Voevod este balerină în ansamblul de balet al Operei Naționale Române Cluj-Napoca

Fiecare mic balerin pasionat care își dorește să facă o profesie din balet, este motivat și sprijinit de Crina Voevod, balerină în ansamblul de balet al Operei Naționale Române Cluj-Napoca, în vederea înscrierii la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”. Cursanții sunt încurajați să-și arate rezultatele, iar lecțiile demonstrative și spectacolele nu lipsesc de la studioul situat pe Strada Mirăslău nr. 2/4.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate