Studioul de Balet pentru Copii și Tineret al Operei Naționale

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Magdalena Rovinescu

Adresă: Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 70-72, București, Sector 5

Magdalena Rovinescu, fostă prim-balerină a Operei Naționale din București descoperă talente de patru decenii

„Studioul de Balet pentru Copii și Tineret” a fost înființat de Magdalena Rovinescu în anul 1982 și, de atunci, funcționează în cadrul Operei Naționale din București. Fosta prim-balerină a Operei Naționale din București descoperă talente de patru decenii, le susține să ajungă la cel mai înalt nivel și se bucură de fiecare dată când primesc aplauze atât la nivel național, cât și internațional. Motivată de dragostea pentru balet și de dorința de a duce mai departe prestigiul, Magdalena Rovinescu pune în valoare calitățile fiecărui mic balerin și îi trasează drumul spre un viitor fabulos.

„Studioul de Balet pentru Copii și Tineret” este sufletul Operei Naționale din București

După multă muncă, rezultatele incontestabile o îndeamnă pe Magdalena Rovinescu să o ia de la capăt cu o altă generație și să o privească învățând, crescând și trăind din profesionalism și iubire pentru această artă. „Studioul de Balet pentru Copii și Tineret” este sufletul Operei Naționale din București de zeci de ani, iar cât emoția și eleganța există, acest lucru nu se va schimba.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate