Studiourile de balet ale Fundației Culturale Simona Noja

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Simona Noja, Polina Stănescu, Adriana Szervaczius

Adresă: Strada Nicolae Pascaly nr. 7

„Studiourile de balet ale Fundației Culturale Simona Noja” oferă cursuri de balet de nivel academic

„Studiourile de balet ale Fundației Culturale Simona Noja” oferă studii de dans clasic celor interesați, indiferent de vârstă și nivel.  Cursurile au loc la studioul de pe Strada Nicolae Pascaly nr. 7, sub atenta îndrumare a unei echipe profesioniste, cu experiență de scenă și în predare. Cei interesați de studiile de dans clasic din cadrul „Studiourilor de balet ale Fundației Culturale Simona Noja” pot opta fie pentru o oră individuală, fie cu grupa. În ambele cazuri, rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.

Metodele folosite la grupele de copii de Adriana Szervaczius sunt distractive, iar cursanții se îndrăgostesc

Metodele folosite la grupele de copii de Adriana Szervaczius sunt distractive, iar cursanții se îndrăgostesc încă de la prima oră de această artă. Nici adulții nu sunt neglijați la „Studiourile de balet ale Fundației Culturale Simona Noja”, ei fiind ajutați să pășească în lumea artei de Polina Stănescu, balerină la Opera Română din Cluj.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate