Synchronos Dance, Comuna Vidra

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ruxandra Cătălina Dragne

Adresă: Școala Gimnazială nr. 2 Crețești

Ruxandra Cătălina Dragne, instructorul acreditat al trupei de dans, oferă tuturor copiilor posibilitatea de a excela

Trupa de dans „Synchronos Dance” s-a format la inițiativa Asociației de Tineret „Motion” și își desfășoară activitatea în comuna Vidra, la Școala Gimnazială nr. 2 Crețești. Ruxandra Cătălina Dragne, instructorul acreditat al trupei de dans, le oferă tuturor, cu mic, cu mare, posibilitatea de a excela în domeniul artei.

Copiii care urmează cursul de balet al Ruxandrei Cătălina Dragne au reușit să se remarce la nivel național

Copiii care urmează cursul de balet al Ruxandrei Cătălina Dragne au reușit să se remarce la nivel național, prin participarea la concursuri de specialitate și emisiuni tv. Au cucerit podiumurile la competiții precum „Lebăda de Cristal”, „Festivalul Stelele Aurii”, „Festivalul de Dans Instinct” și nu se opresc aici. Datorită pasiunii cu care le-au fost predate elementele, cursanții s-au îndrăgostit de balet și își doresc mai mult, de fiecare dată.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate