Total Dance Center

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Roxana Gurău

Adresă: Strada Călugăreni nr. 22

Profesoara de balet Roxana Gurău, este licențiată în Teatru și Artele Spectacolului

„Total Dance Center” a luat ființă în anul 1983, în cadrul Casei de Cultură a Municipiului Constanța. Astăzi, o echipă tânără, dar experimentată îndrumă copiii în lumea dansului, la sediul de pe Strada Călugăreni nr. 22. La cursurile de balet ale școlii „Total Dance Center”, sunt primiți cu brațele deschise copii  de peste trei ani, dar și adulți, începători sau cu un nivel de pregătire ridicat. Profesoara de balet Roxana Gurău, licențiată în Teatru și Artele Spectacolului, le oferă tuturor o experiență de neuitat la sala de pe Strada Călugăreni nr. 22.

„Total Dance Center” a luat ființă în anul 1983, în cadrul Casei de Cultură a Municipiului Constanța

Balerinii școlii de dans „Total Dance Center” au obținut de-a lungul timpului premii precum: locul I – „Dance Open Romania”, două locuri I și locul III la – „Dance World Cup 2016”, trei locul I la „ESDU Dance Star 2016”. Pe lângă numeroasele rezultatele impresionante cu care s-au întors de la concursurile de specialitate, elevii clubului au obținut și două burse de studii în Italia.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate