Vila de Arte

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Alice Minoiu

Adresă: Strada Grigore Gafencu nr. 78-84, vila G2, București, Sector 1

„Vila de Arte” propune cursuri de balet pentru iubitorii acestei arte. Prin intermediul pașilor de dans, copiii și adulții interesați vor parcurge noțiunile de bază ale baletului și își vor dezvolta creativitatea. Totul, într-un ambient călduros și o echipă devotată culturii și dornică să transmită mai departe frumusețea și prestigiul. Alice Minoiu, parte a echipei „Vila de Arte”, a studiat intens arta coregrafiei și a baletului și a dobândit o experiență profesională uimitoare.

Alice Minoiu știe ce înseamnă emoția primilor pași de balet și, într-o atmosferă destinsă

Premiile nu au întârziat să apară, iar în palmares are locul 1 la „Olimpiada Națională de Balet”, premiul special din partea Directorului Concursului Internațional de Balet de la Sibiu și premiul special al Confederației Naționale Franceze de dans. Obținute după multă muncă și sacrificii, Alice Minoiu știe ce înseamnă emoția primilor pași de balet și, într-o atmosferă destinsă, duce mai departe ce a învățat în toți anii de studio și pe marile scene.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate