“13 under 13, 2021”! Un proiect Ballet Magazine în parteneriat cu școlile nominalizate în proiectul “Școala ta de balet”

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Cu mare bucurie dorim să transmitem felicitările noastre tuturor școlilor de balet nominalizate de copii și părinți în cadrul proiectului “Școala ta de balet”!

Felicitări așadar pentru reușita de a fi contruit o adevărată “familie”, aducând alături de dumneavoastră nu doar copii care vă iubesc, apreciază și recomandă, ci și pe părinții acestora!

Felicitările sunt cu atât mai meritate cu cât anul 2020 a fost un extrem de dificil pentru întreaga lume a baletului, ceea ce face ca aprecierile, recomandările și comentariile primite pe adresa redacției să fie cu atât mai valoroase!

Vezi și 

Școala de Balet Denisse din Timișoara și Denisa Andreea Fodor sunt câștigătoarele proiectului “Școala ta de balet”

“Școala ta de balet”! Cine sunt cei care fac posibile performanțele și succesul micilor balerini?

 

În acest context, vă facem propunerea de a lua parte, în mod exclusiv, la cel mai mare proiect de promovare a tinerilor balerini aspiranți pe care revista Ballet Magazine Romania urmează a-l derula în perioada următoare: “13 under 13, 2021” 

Un proiect cu care Ballet Magazine Romania se adresează primelor 13 școli după numărul de nominalizări și comentarii înregistrate, dintre școlile participante la acest proiect!

 

“13 under 13, 2021” sau altfel spus “Cei 13 copii, balerini în devenire  cu vârsta de sub 13 ani, care prezintă un mare potențial de a deveni reprezentanți de succes ale baletului românesc ” este un proiect ce va debuta în ediția tipărită a revistei Ballet Magazine din luna Mai 2021.

Prin acest proiect ne propunem să promovăm acei 13 copii sub 13 ani, balerine sau balerini în devenire, care prin munca și realizările de până acum – și mai ales prin aprecierea dumneavoastră, a profesorilor din școlile în care copii lucrează – prezintă potențialul de a deveni viitoare “stele ale baletului românesc”!

 

“13 under 13, 2021”, este un demers de recunoaștere și promovare a eforturilor, dăruirii și rezultatelor micilor balerine sau balerini, care merită susținerea noastră pentru realizarea unui parcurs profesional deosebit!

Ne-am bucura deci să facem, alături de dumneavoastră – cei care veți face nominalizările – un prim pas, chiar dacă mic, în această direcție! Un pas prin care să punem în lumina unei bine-meritate recunoașteri publice a valorii micilor balerini români, a școlii din care provin și a Școlii românești de balet în general!

Vă invităm deci pe această cale să nominalizați câte doi copii (fete sau baieți), în vârstă de sub 13 ani, care – din perspectiva dumneavoastră, a profesorilor cu care aceștia lucrează – prezintă potențialul de a dezvolta o carieră de excepție în această nobilă artă!

Suntem datori să oferim tinerei generații de balerini recunoașterea și susținerea noastră!

Și vă invităm pe dumneavoastră, reprezentanții celor 13 cele mai iubite școli de balet din România – așa cum au fost ele nominalizate de cititorii Ballet Magazine – să fiți alături de noi în acest demers!

 

“13 under 13, 2021”. Cum se va derula?  

1 Transmiteți-ne cele două nominalizări din partea școlii dumneavoastră de balet până la data de 8 martie 2021. Nominalizarea trebuie să cuprindă:

  • Numele elevului
  • O scurtă argumentație, realizată de dumneavoastră ca profesor, în care să expuneți sumar motivele pentru care considerați că elevul este o posibilă viitoare stea a baletului românesc
  • O scurtă prezentare a performanțelor copilului (premii și burse câștigate, workshop-uri, orice alt element ilustrativ ca recunoaștere a performanțelor acestuia)
  • O fotografie ilustrativă, cu dimensiunea de peste 1MB, realizată de un fotograf profesionist

2 Echipa Ballet Magazine va alege 1 dintre cele 2 nominalizări, pentru apariția în ediția print a revistei programată pentru luna Mai 2021.

3 Selecția va fi comunicată școlii / profesorului care a făcut nominalizarea, și vor fi solicitate datele de contact ale părinților copilului pentru obținerea acordurilor în vederea realizării unui scurt interviu

4 Interviul va fi publicat în ediția tipărită din luma mai a revistei Ballet Magazine România, și pe website, cu distribuire pe conturile de social media ale Ballet Magazine

5 În cazul în care, din diverse motive, elevul selecționat nu va putea participa în acest proiect, echipa Ballet Magazine va lua în considerație în mod automat cea de-a doua nominalizare.

6 Transmiterea nominalizărilor, și orice comunicare ulterioară pe această temă, se va realiza pe adresele de email contact@balletmagazine.ro  și balletmagazineromania@gmail.com, și / sau la numărul de telefon 0749.799.561

Avem rugămintea să confirmați / infirmați participarea dumneavoastră la acest proiect până pe data de 21 Februarie 2021.

În lipsa confirmării exprese a interesului de a participa la acest demers, Ballet Magazine va transmite invitația către următoarea școală de balet din lista celor nominalizate de publicul revistei în proiectul “Școala ta de balet”


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate