Alice Minoiu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

“Dansul , baletul … este cea mai sinceră comuniune între cer și pământ. Frumusețea emoțiilor care înalță sufletul, alături de ancorarea spre pământ de unde prindem rădăcinile tehnicii precise și puternice. Este minunat simplul fapt de a ne putea exprima sentimentele și personalitatea prin arta dansului în fața îndrăgiților spectatori. Îmi este tare dor de scenă și îmi doresc ca toți sa ne bucurăm mai mult de momentele magice în lumina reflectoarelor!  La mulți ani celei mai frumoase pasiuni!”

Alice Minoiu, balerină la Opera Națională București și fondator “Ars Gratia Regalia”

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate