Alin Gheorghiu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

 

 

“Pe 29 Aprilie sărbătorim Ziua Internațională a Dansului, o zi deosebită, care unește și care ne amintește de această artă minunată și atât de complexă, iubită de atât de mulți oameni. Să-i vrem mereu binele, să întreținem mereu flacăra pasiunii și respectului ei și să nu ne uităm niciodată înaintașii. Pentru că iubim dansul, suntem datori să celebrăm mereu această zi în viața noastră, fie că facem parte din public, fie că suntem artiști! La mulți ani tuturor iubitorilor artei dansului!”

Alin Gheorghiu, Consilier artistic balet, Opera Națională București

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate