Ana Maria Gergely, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Ana Maria Gergely“Dansul este fără doar și poate pasiunea celor mai multe persoane încă din cele mai vechi timpuri. Martha Graham afirma că “Dansul reprezinta cântecul trupului, fie cel de bucurie, fie cel de tristețe.” 

Ana Maria Gergely – Dansul reprezintă o formă de comunicare și de exprimare a emoțiilor, a sentimentelor și trăirilor fără a folosi cuvinte. Dansul este cea mai elevată, cea mai emoţionantă, cea mai frumoasă dintre arte, pentru că nu este doar o translatare sau o abstractizare a vieții; este chiar Viaţa! 

Baletul este stilul meu de viațăă pe care îl sărbătoresc în fiecare zi. 

La mulți ani tuturor celor care iubesc arta dansului! ” 

 

Ana Maria Gergely, demi solistă, Estonian National Ballet.

 

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate