Anda Pop, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

„De Ziua Internațională a Dansului ne amintim că dansul seamănă cu momentul de creație a unei sculpturi pe care o putem privi pentru o singură secundă.
Balerinii reușesc, prin dans, să realizeze conexiunea dintre trup și suflet, regăsindu-și limbajul inimii în cel al mișcării și devenind creatori de vise prin tot ceea ce ne dăruiesc.
Opera Brașov urează „La mulți ani!” balerinilor din întreaga lume și onorează această sărbătoare prin premiera „Anotimpurile”, pe muzică de Antonio Vivaldi și Astor Piazzolla, semnată de coregraful Alexandru Fotescu și transmisă online pe 17 aprilie 2021”.

Anda Pop – șef Studii Muzicale Opera Brașov

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate