Andreea Jura și Dan Haja, mesaj de Ziua Internațională a Dansului.

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

Andreea Jura si Dan Haja “Anul acesta vom sărbători Ziua Internațională a Dansului într-un mod cu care nu eram obișnuiți, departe unii de alții, departe de scenă și mai presus de toate departe de publicul nostru iubit.

Pentru noi artiștii, scena este casa noastră, locul unde ne simțim cel mai confortabil și spațiul sacru al încărcării noastre pozitive.Deși departe fizic, suntem cu toții mai aproape prin dorința de a ne revedea cât mai curând în sala de spectacol.

Suntem convinși că ne vom revedea cât de curând, așa că speranța trebuie să rămână în inimile tuturor, atât artiști cât și spectatori, iubitori de artă. De Ziua Internațională a Dansului dorim tuturor putere de muncă și să păstrăm cu toții vie flacăra pasiunii care ne îndrumă pașii spre cele mai frumoase culmi ale vieții artistice.” 

Andreea Jura și Dan Haja, Prim-soliști ai Operei Naționale Române Cluj

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate