Andreea Soare, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

“Dansul reprezintă limbajul comun al artiștilor din întreaga lume, este cel care ne apropie sufletele indiferent de distanțarea fizică impusă de actuala situație pandemică. Dansul este cel care ne permite să ne exprimăm liber, ne îndeamnă la speranță și visare indiferent de contextul politic sau economic global. Astăzi, de Ziua Internațională a Dansului, este rândul nostru să fim puternici și să oferim tot ceea ce avem mai bun acestei arte pentru a supraviețui! La mulți ani!”

Andreea Soare, Director al departamentului de balet al Operei Comice pentru Copii

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate