Andreea Tănăsescu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

,,Arta coregrafică este asemeni vieții – un izvor viu și nesfârșit de idei. Cucerirea dansului este capacitatea de a crea emoție, abilitatea de a schimba perspectiva asupra vieții, forța de a uni oameni; dansul e magic fiindcă poate clădi în oameni aripi.

Pe teritoriul dansului ar trebui să existăm liberi de orice prejudecată ori constrângere. Așadar să ne luptăm pentru dansul nostru, pentru dreptul nostru de rămâne liberi, de a rămâne oameni. Ziua internațională a dansului este și ziua în care ar trebui să ne amintim de profesorii noștri de dans, de coregrafii noștri, de interpreții care au clădit în noi aripi, de aceia care au contribuit oricât de puțin la înălțarea edificiului dansului românesc.”

Andreea Tănăsescu  Lect.univ. dr., coregraf, manager proiecte culturale

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate