Andrei Ardeleanu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Andrei Ardeleanu

Copiii iubesc poveștile, iar noi suntem cei ce le aducem pe scenă!

Ziua Internațională a Dansului este pentru mine fiecare zi petrecută pe scenă, în fața copiilor. Nu există sentiment mai plăcut ca acela de a auzi și a simți aplauzele pline de bucurie ale unor copii care au urmărit și înțeles o poveste ! 

Îmi place să cred că ceea ce fac este mai mult decât un dans…îmi place să cred că spun povești celor mai sincere și curate suflete! 

La mulți ani cu dans! 

Andrei Ardeleanu, prim-solist Opera Comică pentru Copii 

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate