Antoniu Zamfir, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului 2021

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

“Dansul înseamnă celebrare, dansul este limbaj. Limbaj dincolo de cuvânt, pentru că acolo unde nu mai sunt de ajuns cuvintele, apare dansul. Verbul coregrafic este emanația supremă a corpului uman, iar dansul este cel mai frumos compliment adus mișcării.

Din Grecia antică până la cele mai libere dansuri ale vremurilor noastre, omul exprimă prin dans aceeași nevoie de a se elibera de ce este trecător. Acum mai mult decât oricând avem nevoie de valențele sale vindecătoare, pentru că, dacă meeting-urile au fost înlocuite de zoom-uri, iar interacțiunea directă a cedat locul mesajelor scrise, emoția unui spectacol de dans nu a putut fi înlocuită cu nimic.

Prilej de meditație și de introspecție, dansul este atât temă de gândire, cât și ocazie de a răscoli haosul care ne înconjoară. Avem nevoie de dans în viața noastră pentru că viața înseamnă mișcare, iar în dans ne putem regăsi pe noi înșine. La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului!”

Antoniu Zamfir, Manager Opera Română Craiova

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate