“Ballerinas in Red, 2021”! Oportunitate UNICĂ de promovare pentru școlile de balet și PREMII în valoare de sute de euro pentru participanți!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Lansat cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului sub egida International Theater Institute, concursul de fotografie “Ballerinas in Red, 2021” este primul și cel mai spectaculos proiect media de promovare a baletului din Centrul și Estul Europei, vine în sprijinul școlilor private de balet!

 “Ballerinas in Red, 2021” oferă școlilor de balet private oportunitatea unică de a se promova GRATUIT prin intermediul platformei dedicate proiectului, prin înscrierea numelui școlii și a paginii sale online în profilul participanților!

Citește și 

Cadouri “Ballerinas in Red, 2021”! Iepurașul de Paște a adus deja primul premiu pentru participanți

Vremea baletului online, sau cum să devii relevant în domeniu folosind Social Media!

 

#SUSȚINE concursul de fotografie “Ballerinas in Red, 2021” și promovează arta baletului ca mod de viață

Ballet Magazine oferă fiecărui participant posibilitatea de a înscrie în profilul propriu din platforma concursului, numele școlii la care se pregătește și pagina acesteia de Web, Facebook sau Instagram. Transmite invitația noastră elevilor și părinților școlii tale, iar școala ta de balet va beneficia de maximă vizibilitate și recunoaștere în mediul online.

Cu fiecare participant ȘCOALA DE BALET câștigă o nouă oportunitate de PROMOVARE! Invită elevii să se înscrie aici: PARTICIPĂ LA CONCURS

 

#RECOMANDĂ concursul de fotografie “Ballerinas in Red, 2021”, și ajută la mediatizarea micilor balerine și balerini în devenire!

Fiecare nou concurent înscris intră AUTOMAT în cursa pentru premiile speciale oferite de partenerii Ballet Magazine! Tutu-uri, vouchere de  înscriere gratuită la cele mai importante competiții de profil, reduceri la înscrierea la workshop-uri, oportunitate de a experimenta lucrul în echipa Teatrului de Balet Sibiu … sau excursii în cele mai frumoase zone turistice ale României!

În valoare de sute de euro, PREMIILE sunt la îndemâna FIECĂRUI participant! Vezi premiile aflate în joc aici: PREMII

 

#DISTRIBUIE concursul de fotografie “Ballerinas in Red, 2021” și contribuie la dezvoltarea comunității baletului românesc!

Cu o amprentă online de peste 100.000 de utilizatori ai paginii web și peste 12.000 de urmăritori ai paginii de Facebook în doar 12 luni, revista Ballet Magazine Romania este una dintre cele mai dinamice comunități ale iubitorilor baletului din România. Prin proiectul “Ballerinas in Red, 2021” baletul românesc va căpăta și o dimensiune internațională fără prececent! Peste 3500 de școli din întreaga lume vor primi invitația oficială de a participa la acest proiect, prin înscrierea propriilor cursanți.

Invită elevii și părinții să se înscrie în concurs, și FII VIZIBIL ÎN ONLINE! Vezi detalii de derulare a proiectului aici: REGULAMENT


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate