“Ballerinas in Red, 2021”! Vezi protagonistele calendarului Ballet Magazine pentru anul 2022!

Felicitări câștigătoarelor concursului de fotografie “Ballerinas in Red, 2021”, și mult succes în continuare școlilor de balet pe care acestea le reprezintă! Vezi mai jos Top 12 cele mai apreciate fotografii de către public! 

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Lansat cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Dansului sub egida International Theater Institute, “Ballerinas in Red, 2021” este primul și cel mai spectaculos proiect media de promovare a baletului din Centrul și Estul Europei. “Ballerinas in Red, 2021” a fost unul dintre multele proiecte derulate la nivel global în colaborare cu această instituție pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului, sărbătorită pe 29 Aprilie.

International Theater Institute este organizația mondială înființată sub egida UNESCO în anul 1940 și are ca scop promovarea și susținerea artei, culturii și educației la nivel global. Proiectul a debutat pe data de 10 Aprilie 2020, ziua în care a fost transmis mesajul oficial cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului de către balerinul german Friedmann Vogel

Citește și:

Cine sunt cei care fac posibil succesul micilor balerini? Ballet Magazine dă startul proiectului “Școala ta de balet”!

“13 under 13, 2021”! Un proiect Ballet Magazine în parteneriat cu școlile nominalizate în proiectul “Școala ta de balet”

Ballerinas in Red, primul și cel mai spectaculos proiect media de susținere și promovare a tinerilor balerini în devenire din Europa Centrală și de Est

Cu o avalanșă de distribuiri – peste 140.000, făcute de-a lungul și de-a latul lumii (din Europa, trecând prin cele două Americi și până în Asia și în Africa de Sud), cel mai spectaculos concurs de fotografie dedicat susținerii și promovării tinerilor balerini, s-a încheiat la 31 Iulie, cu aproape 100 de concurenți înscriși.

Deși cea mai mare parte a acestora au fost din România, peste 30 de concurente au provenit din Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Elvetia, Estonia, Indonezia, Israel, Italia, Mexic, Puerto Rico, Singapore, Marea Britanie sau Statele Unite.

 

Ballerinas in Red 2021, un concurs cu aproximativ 100 de participanți înscriși, 40 de fotografi nominalizați, 30 de școli de balet și peste 140.00 de distribuiri!

Liceul de Coregrafie Floria Capsali din București, Liceul de Coregrafie Octavian Stroia din Cluj, Dance Planet Academy și Bucharest City Ballet sunt școlile care au avut cei mai mulți reprezentanți în concurs, dar la acest capitol nu putem sa nu remarcăm totuși școlile Dance Theater Polly din Tallin (Estonia), Royal Ballet Centre Tebinf Tinggi (Indonezia) sau Columbia Youth Ballet (Statele Unite).

În același timp peste 40 de fotografi au fost nominalizați ca autori ai fotografiilor participante! Fiecare dintre acești au beneficiat de posibilitatea de a-și promova activitatea prin link-urile disponibile în profilul participanților.

 

Ballerinas in Red 2021! VEZI top 12 fotografii după numărul de voturi înregistrate!

Locul 1 Ursu Antonia    

Voturi: 1506       

Școala de balet: Bucharest City Ballet     

Fotograf: na

Locul 2 Delia Ducu      

Voturi: 1192       

Școala de balet: Bucharest City Ballet     

Fotograf: na

Locul 3 Sofia Vranescu              

Voturi: 812         

Școala de balet: Colegiul de Coregrafie Chișinău                

Fotograf: Ionel Onofraș

Locul 4 Trifan Andreea Selena

Voturi: 462

Școala de balet: Mistery Diamond Dance Studio

Fotograf: Daniela Dini si Cosmin Danache

Locul 5 Czifra Ana Maria

Voturi: 444

Școala de balet: AlyDance

Fotograf: Robert Kze

Locul 6 Roman Ioana

Voturi: 401

Școala de balet: Valentino Ballet School

Fotograf: Nita Bogdan

Locul 7 Athalia Efria

Voturi: 392

Școala de balet: Royal Ballet Centre Tebinf Tinggi

Fotograf: Lulivia

Locul 8 Bercea Antonia

Voturi: 367

Școala de balet: Școala Gimnazială Tăureni

Fotograf: na

Locul 9 Popovici Ariana

Voturi: 357

Școala de balet: AlyDance

Fotograf: Radu Vidican

Locul 10 Corina Bidiga

Voturi: 324

Școala de balet: Liceul de Coregrafie Floria Capsali

Fotograf: na

Locul 11 Neamtu Teodora

Voturi: 323

Școala de balet: Bucharest City Ballet

Fotograf: na

Locul 12 Cernega Sara Andreea

Voturi: 318

Școala de balet: Total Dance Center

Fotograf: na

 

Câștigătoarele Ballerinas in Red 2021 vor fi incluse în calendarul “Ballerinas in Red by Ballet Magazine Romania” pentru anul 2022

Așadar, felicitări, aplauze și premiul special – respectiv prezența în calendarul “Ballerinas in Red 2022, by Ballet Magazine Romania” pentru: Ursu Antonia – Bucharest City Ballet, Delia Ducu – Bucharest City Ballet, Sofia Vranescu – Colegiul de Coregrafie Chișinău, Trifan Andreea Selena – Mistery Diamond Dance Studio, Czifra Ana Maria – AlyDance, Roman Ioana – Valentino Ballet School, Athalia Efria – Royal Ballet Centre Tebinf Tinggi, Bercea Antonia – Școala gimnazială Tăureni, Popovici Ariana – AlyDance, Corina Bidiga – Liceul de Coregrafie Floria Capsali, Neamțu Teodora – Bucharest City Ballet, Cernega Sara Andreea – Total Dance Center

Fotografiile câștigătoare vor fi incluse în calendarul pe care Ballet Magazine Romania îl va realiza pentru anul 2022. Cele 12 câștigătoare vor primi un exemplar gratuit al calendarului; beneficiarul urmând a suporta doar costurile transportului.

Eventualele exemplare suplimentare vor putea fi obținute contra cost, la solicitarea expresă, și după achitarea contravalorii acestora.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate