Ballerinas love pets

by Sena Vladoiu
Share the NEWS & spread the JOY!

În luna Septembrie 2019, Revista Ballet Magazine, a organizat un interviu și o sesiune foto specială în premieră pentru România, alături de prim solista Operei Naționale București, Cristina Dijmaru și cățelușul ei, Puccini! Vă invităm să vă bucurați de fotografii!

Fotograf: Lavinia Hutanu

Locație: Foto Film 365

Cristina Dijmaru a îmbrățișat de mică această meserie, câștigând de-a lungul anilor premii la olimpiadele naționale, fiind finalistă la Premio Roma. În anul 2011, a primit Premiul de Excelență ın cadrul concursului Sibiu International Ballet Competition.

Se alătură în anul 2007 corpului de balet al Operei Naționale București, iar din 2012, este prim solistă. Cu un repertoriu bogat, dansând majoritatea rolurilor importante ale baletului clasic, neoclasic și contemporan, Cristina Dijmaru este o artistă valoroasă, dedicată, pasionată de arta sa și de publicul spectator.

În anul 2018, obține premiul pentru întreaga carieră în cadrul evenimentului Premiile Operelor Naționale, Ediția Centenar.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate