Cine sunt cei care fac posibile performanțele și succesul micilor balerini? Ballet Magazine dă startul proiectului “Școala ta de balet”!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Ballet Magazine Romania lansează din 15 Septembrie 2020 “Școala ta de balet”! Un proiect de susținere și popularizare a baletului prin promovarea școlilor de balet. Proiectul se va derula pe parcursul primului semestru al anului școlar 2020-2021, respectiv până pe data de 29 Ianuarie 2021.

Performanța în balet înseamna în primul rând dăruire, muncă și talent din partea elevului. Dar contribuția școlii și a profesorilor este fără doar și poate, determinantă! Fie că vorbim de elevi ai școlilor de balet de stat, fie că avem în vedere cursanții școlilor private, nici un succes, mare sau mic, nu ar fi fost posibil dacă micii (sau deja consacrații balerini) nu ar fi avut acces la săli de repetiții și profesori cu care să lucreze, într-un cadru organizat, respectiv în cadrul școlilor de profil.

Prin urmare, nimic nu ar fi fost posibil fără existența unor instituții care să creeze,  să coaguleze, să organizeze și să pună la dispoziția copiilor toată infrastructura și cunoștințele necesare obținerii performanței. Adică, școlile de balet!

Citește și

Educaţia coregrafică timpurie. Cât de importantă este în formarea viitorilor balerini

Încălzirea corpului înaintea orei de balet este vitală

 

Nominalizează școala și profesorul a căror contribuție a fost determinante în drumul tău spre lumea baletului

Care este școala de balet a cărei poveste vrei să o citești în paginile revistei Ballet Magazine? Care sunt profesorii care te îndrumă sau te-au îndrumat în lumea baletului? Vrei să citești povestea lor în paginile revistei Ballet Magazine? Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este “da”, nominalizează școala și profesorul a căror contribuție a fost determinante în drumul tău spre lumea baletului!

“Școala ta de balet”, un proiect Ballet Magazine Romania 

Proiectul se adresează tuturor părinților și copiilor pasionați de balet, și se va derula pe parcursul primului semestru al anului școlar 2020-2021, respectiv până pe data de 29 Ianuarie 2021. La încheierea proiectului, școlile de balet și profesorii care vor avea cele mai multe nominalizări înregistrate pe site-ul Ballet Magazine, vor fi prezentate în câte un articol pe larg, în paginile revistei.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

10 comments

Cristina Busurca-Dorofei September 15, 2020 - 8:44 pm

Doamna Sena-Georgiana Vlădoiu, minunata profesoară a fetiței mele, de la Sena Studio Balet.

Reply
Salapa Voichita December 14, 2020 - 2:52 pm

Scoala de balet: La Sylphide Academic Ballet School
Profesoare balet: Dna Anca Mandrescu, Dna Lorelei Bari, dna Mihaela Vasilovici si dna Ana Caraianopol

Reply
Pinzaru Cristina September 15, 2020 - 8:49 pm

Școală de balet: La Sylphide Academic
Profesoarele de balet: dna Anca Mandrescu si d-na Lorelai Bari
Școală de vară:Sibiu Summer School
Profesoarele de balet: d-na Ramona Palade si d-na Adela Floricioiu

Reply
Gramada Ana October 10, 2020 - 2:55 pm

Scoala de balet: Dance Planet Academy
Profesoare de balet: Oana Ionita si Raluca Nicolae
Scoala de balet : Academia de balet Svetlana
Profesoara de balet : Svetlana Zotina

Reply
Vranescu Sofia October 11, 2020 - 6:05 am

Colegiul național de coregrafie Chisinau,Dna profesor Ludmila Cerececea

Reply
Potecea Olga October 16, 2020 - 8:20 pm

Școala de Balet “Soleil”. Camelia & Ștefan Soare – doi profesori dedicați care călăuzesc cu dragoste pașii micuțelor balerine, le dau forța și le ajuta sa-si îndeplinească visul de a ajunge mari balerine.

Reply
Natalia Cimpeanu November 1, 2020 - 7:51 pm

Școală de balet: La Sylphide Academic Ballet School
Profesoarele de balet: doamna Lorelei Bari si doamna Ana Caraianopol

Reply
Giorgiu oana December 14, 2020 - 2:50 pm

Școală de balet: La Sylphide Academic
Profesoarele de balet: dna Lorelai Bari, dna Anca Mandrescu, Dna Anca Caraianopol, Dna Alina Iacov

Reply
Vilceanu Miruna January 12, 2021 - 3:52 pm

As dori sa nominalizez Scoala de balet si dans Denisse din Timisoara. Fetita mea merge la aceasta scoala sub indrumarea profesoarei Denisa Fodor, de 4 ani si este foarte incantata. Este o profesoara foarte dedicata care insufla fetitelor de mici arta dansului. A organizat an de an niste spectacole minunate si de asemenea a participat cu elevii dansei la multe competitii unde au luat multe premii pe podium. Asa ca noi dorim sa o nominalizam pentru ca o apreciem!

Reply
Pahomi Anca January 15, 2021 - 6:40 pm

Scoala de balet Prime Agency din iasi sub atenta îndrumare a profesoarei Madalina Corduneanu este o școală unde copilul meu a fost încurajat și îndrumat către aceasta meserie frumoasa și gratioasa.

Reply

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate