Cadoul nostru oferit în dar de Sărbători! Marina Gaspar: Zâna Crăciunului!

by Sena Vladoiu
Share the NEWS & spread the JOY!

Cadoul nostru oferit în dar de Sărbători! O sesiune foto specială cu Marina Gaspar, solistă a Operei Naționale București!

E aproape Crăciunul! 🎄🎀🎁 Chiar dacă avem un an mai atipic din cauza pandemiei de Covid-19, e vremea cadourilor, a bradului împodobit, a mirosului de portocale, a momentelor de bucurie și liniște petrecute alături de cei dragi!

Ballet Magazine România vă oferă în dar de Sărbători, o sesiune foto specială, urmată de un interviu cu Marina Gaspar, solistă a Operei Naționale București.

Fotograf: Lavinia Hutanu 

Locație: Foto Film 365  

Costum: Opera Națională București

 

Cadoul nostru oferit în dar de Sărbători!

Marina Gaspar a descoperit baletul la vârsta de 6 ani, în cadrul Studioului de balet pentru Copii și Tineret al Operei Naționale București și este absolventă a Liceului de Coregrafie ,,Floria Capsali”, promoția 2016.

Absolventă a Universității de Științe și Arte ,,Gheorghe Cristea”, secția Artele-Spectacolului-Coregrafie și a Universității Creștină ,,Dimitrie Cantemir” , Facultatea de limbi și literaturi străine – secția germană-engleză. Momentan este în anul II la Master Coegrafie și Performanță în dans la UNATC.

Medaliată doi ani la rând, în 2013 și 2014 cu medalia de argint la concursul ,,Tanzolymp Berlin”. Finalistă la ,,Riga Ballet Competition” – 2014 și locul I la Olimpiada de Coregrafie București- 2015.

Colaborează cu Opera Națională București încă de când era elevă, din anul 2014, iar momentan este solistă a acestei instituții.

Deține un repertoriu vast de roluri printre care Rosalinda, 3 babes -“Romeo și Julieta”, regie și coregrafaie Renato Zanella, 3 Odalisques – “Corsarul”,coregrafia Vasily Medvedev, adaptare după Marius Petipa, 3 umbrePas daction -“Baiadera”, regia și adaptarea coregrafică Mihai Babușka, Prietene – “La Fille mal Gardee”coregrafia Sir Frederick Ashton, Red – “Opus 73 – regia și coregrafia Renato Zanella, 4 Lebede mari, Pas de trois, Mireasă Napolitan -“Lacul Lebedelor”, regia și coregrafia Gheorghe Iancu, Clara, Colombina și Zâna Dulciurilor – “Spărgătorul de nuci”, adaptarea regizorală și coregrafică Oleg Danovski Jr., Zâna Pădurii – “Don Quijote”, regie și adaptare coregrafică Jaroslav Slavicky, Prințesa Florina, Zâna Făinii, Zâna Candorii, Scufița Roșie, Pietre prețioase -”Frumoasa din pădurea adormită”, regie și coregrafie Vasily Medvedev și Stanislav Feco, 3 cupluri solo “Carmina Burana”, coregrafia Davide Bombana.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate