Cu o echipă extinsă și cu o nouă abordare editorială, Ballet Magazine trece în următoarea etapă de dezvoltare

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

La doar un an și jumătate de la lansare, numărând peste 12.000 de urmăritori pe Facebook, mai mult de 100.000 de utilizatori înregistrați și peste 170.000 de sesiuni pe website, și câteva sute de mii de comentarii și aprecieri înregistrate la articolele postate pe conturile de social media … revista Ballet Magazine Romania trece în următoarea sa etapă de dezvoltare!

Astfel, odată cu extinderea echipei redacționale și a echipei de management, Ballet Magazine își redimensionează politica editorială prin diversificare și extindere a tematicilor abordate și prin focusarea pe dezvoltarea dimensiunii sale digitale.

Prin includerea a noi profesioniști specializați în media, marketing și social media, Ballet Magazine își propune o abordare mai dinamică, și o prezență mai activă în evoluția evenimentelor circumscrise spațiului baletului românesc.

În acest context, creșterea amprentei digitale a brandului Ballet Magazine devine obiectivul ce va fi urmărit cu prioritate de echipa Ballet Magazine în noua sa formulă!

Ponderea informațiilor de interes și actualitate va crește, iar spațiul alocat articolelor preluate din surse terțe va fi deasemeni mărit.

Cititorii Ballet Magazine și publicul iubitor de balet va avea astfel la dispoziție nu doar o paletă mai largă de informații, teme și articole, ci și un varietate semnificativ mai largă de puncte de vedere, astfel încât orice eveniment relevant pentru domeniu să fie acoperit cât mai complet și complex.

Citește și 

Primul număr tipărit al revistei Ballet Magazine Romania, disponibil în librăriile Cărturești de la 1 noiembrie!

Echipa “Teachers for SwanZ” și Maestrul Gigi Căciuleanu, mesaj de Ziua internațională a dansului

 

YouTube video

 

Ballet Magazine Romania! Mai mult decât doar despre artă! Un proiect pentru trecutul și viitorul coregrafiei românești!

În noua formulă, și cu noua echipă, Ballet Magazine își propune să aducă un plus de valoare, și să consolideze legătura între diferitele generații și diferitele arii ale coregrafiei românești, și să aducă în prim plan și tematici și subiecte colaterale zonei artistice. Concomitent își propune dezvoltarea proiectelor și relațiilor interdisciplinare ale baletului cu zonele conexe strâns legate – precum fotografia, creația video sau creația literară.

Și pentru că arta înseamnă și bani, fapt care este o realitate tot mai evidentă în ultima perioadă, Ballet Magazine va acoperi și componenta financiară a acestei lumi. Astfel temele și subiectele de ordin economico-financiar vor avea periodic un spațiu rezervat în paginile revistei! De asemenea, vom acorda mai mult spațiu și temelor de educație și informare digital-virtuală, pe tematici conexe activității artistice de profil.

Proiectele speciale aflate la a doua ediție în acest an vor avea parte de un focus și mai puternic pe zona de online, și noi proiecte vor fi lansate pentru cititorii și urmăritorii nostri din mediul digital! Iar premiile și surprizele aduse de noi parteneri nu vor lipsi de la un eveniment la altul!

În această nouă abordare editorială, prezența offline a Ballet Magazine va fi concentrată într-un singur număr tipărit pe an – la finalul fiecărui an calendaristic, față de două ediții, așa cum este calendarul aparițiilor tipărite în acest moment.

Prezența offline va fi însă majorată semnificativ prin organizarea și participarea directă la evenimente derulate face-to-face! De la concursuri și competiții la seminarii și conferințe de profil, Ballet Magazine va fi aproape prin echipa sa redacțională și executivă, astfel încât să oferim cea mai bună și de calitate informație pentru cititorii nostri.

Ballet Magazine, un proiect pilot și un mare succes pentru lumea dansului românesc

Ballet Magazine este prima și singura publicație dedicată artei coregrafice românești, și singura platformă media ce pune la dispoziția pasionaților de dans știri și informații de actualitate și de interes din și despre această lume.

Proiectul Ballet Magazine Romania s-a dovedit a fi un partener apreciat și de încredere pentru comunitatea coregrafică și o sursă apreciată de știri și informații pentru publicul larg și mai puțin avizat. Iar statisticile privind evoluția în mediul digital sunt o bună măsură a succesului!

Ballet Magazine Romania este un produs media privat, independent și obiectiv, ce urmărește construcția și consolidarea unor sinergii și viziuni constructive, care să contribuie la dezvoltarea artei baletului pe plan național și internațional.

Ballet Magazine Romania este producător al proiectului “Ballerinas in Red”, un proiect unicat în spațiul coregrafic din Centrul și Estul Europei, realizat în parteneriat cu International Theater Institute pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului, cu scopul promovării baletului prin susținerea și promovarea fotografiei de balet și a tinerilor artiști, profesioniști sau în devenire.

Ballet Magazine Romania este de asemenea producător al unor alte proiecte editoriale de success la nivel național, precum:

 

“Calendarul Ballerinas in Red”,

“Școala ta de balet”,

“13Under13”,

“Balerin in Romania”,

“Interviurile Ballet Magazine by Bogdan Chenciu”

“Ballet Photography”.

 

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate