Diana Ionescu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

“Dansul, sub orice manifestare ar fi el, este o comoară a lumii care trebuie păstrată într-o colecție de aur a umanității. Această formă universală de exprimare artistică sparge ziduri, depășește frontiere, ajunge în sufletul generațiilor si al comunităților. Dansul presupune disciplină, muncă, relaționare, comunicare. Reprezintă, de fapt, viața în toate aspectele ei, exprimată prin limbajul corpului, înseamnă libertatea de a ne mișca, speranța în mai bine.

Dansul mișcă inimi, suflete, vindecă, alină, animă, transformă. De aceea, arta dansului trebuie apreciată și susținută prin toate mijloacele. Generațiile tinere învață prin dans să crească frumos, să lucreze în echipă, să socializeze, să reziste, să depășească greutăți și emoții și, mai presus de orice, să-și păstreze neclintită speranța. Dansul te învață să fii pregătit pentru orice. Indiferent de starea sufletească pe care o traversezi, îți insuflă perseverență, îndârjire, chiar și atunci când viața abia palpită.

De Ziua Internațională a Dansului invităm spectatorii în spațiul nostru preferat, dar online, unde suntem fericiți să vă transmitem cele mai frumoase sentimente. Aplauzele le veți păstra pentru un viitor apropiat, când ne veți face fericiți.

Dragii mei confrați, să dansăm, astfel vom fi învingători, vom vindeca suflete, vom emoționa, dăruind frumusețe și sensibilitate omenirii greu încercate.

Să ne dăm mâna și să formăm un lanț uman în jurul lumii, ca semn al triumfului ce va veni, căci suntem o mică parte din planeta vieții pe care ne străduim, prin frumos, s-o aducem la nemurire.

La mulți ani, dragi dansatori de pe toate meridianele! Să aveți ani frumoși cu sănătate, să evoluați în spectacole grandioase, să aveți reușite pe plan personal și profesional si, mai ales, să vă bucurați de un public pe măsura sufletului vostru sensibil și generos!”

Diana Ionescu, solistă a Teatrului de balet din Sttutgart

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate