Diana Soare, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

“De ce dansăm? Pentru că este forma în care ne exprimăm liber. Pentru că în acest mod trăim în armonie. Pentru că iubim ceea ce facem zi de zi și transmitem acest lucru generațiilor viitoare. Și nu în ultimul rând, dansăm pentru că acest lucru ne face pur și simplu fericiți. La Mulți Ani tuturor dansatorilor din întreaga lume”

Diana Soare, fondatoarea studioului de dans “Honey Dance Studio” și a Festivalului “Romania’s Dance Cup”, primul concurs cu prezență fizică din 2021.

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate