Finalistele proiectului “13Under13”, sau cele mai promițătoare 13 micuțe balerine în devenire ale anului 2021, vor fi anunțate pe 1 Iunie

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

Derulat în parteneriat cu școlile nominalizate de publicul Ballet Magazine în proiectul “Școala ta de balet”, proiectul “13Under13” se apropie de final. Procesul de evaluare și selecție realizat de echipa Ballet Magazine pe baza listei de propuneri făcute de școlile de balet participante s-a încheiat, și urmează publicarea listei finale.

Astfel, lista celor 13 cele mai promițătoare micuțe balerine în devenire ale anului 2021, așa cum sunt acestea văzute de profesorii care au făcut recomandările, va fi publicat pe 1 iunie 2021, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

“13 under 13, 2021” by Ballet Magazine Romania, este un demers de recunoaștere și promovare a eforturilor, dăruirii și rezultatelor micilor balerine sau balerini, care merită susținerea noastră pentru realizarea unui parcurs profesional deosebit!

Citește și

“13 under 13, 2021”! Un proiect Ballet Magazine în parteneriat cu școlile nominalizate în proiectul “Școala ta de balet”

Cine sunt cei care fac posibile performanțele și succesul micilor balerini? Start proiect “Școala ta de balet”!

 

1 Iunie 2021, de Ziua Internațională a Copilului: Top “13Under13, 2021” by Ballet Magazine Romania!

Vârsta limită, de 13 ani, a fost luată în considerație ca prag în jurul căruia, de regulă, un balerin în devenire face hotărât trecerea de la balet ca hobby la profesionism.

Proiectul “13under13” a fost deschis doar școlilor nominalizate anterior de publicul Ballet Magazine în cadrul proiectului “Școala ta de balet”, și s-a derulat în perioada 15 Februarie 2021 – 15 Aprilie 2021.

Finalistele au fost selecționate de echipa revistei Ballet Magazine din lista nominalizărilor realizate de școlile de balet participante pe baza recomandărilor făcute de profesorii cu care se pregătesc, ținându-se cont de performanțele înregistrate, de fotografie și de informațiile publice existente privind copilul nominalizat și premiile obținute.

Lista finală urmează a fi publicată pe data de 1 Iunie 2021, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, ca un gest simbolic de recunoaștere a unor eforturi și performanțe realizate uneori cu prețul pierderii unei părți din copilărie.

În același timp, 1 Iunie 2021, Ziua Internațională a Copilului, este un bun moment de promovare a artei baletului în rândul copiilor ca o foarte bună activitate de petrecere a timpului liber.

 

Top “13Under13, 2021” în Ballet Magazine Romania!

Rămâneți aproape! Fiecare dintre cele 13 micuțe balerine vor avea oportunitatea unui interviu ce va fi publicat pe website-ul Ballet Magazine și pe conturile de social media ale revistei!

Proiectul “13Under13” și cele 13 finaliste se vor regăsi deasemeni și în paginile ediției tipărite a revistei Ballet Magazine, ce urmează a apărea în luna noiembrie 2021.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate